Over mij

Ik ben Evelien, Ik ben 34 jaar, gediplomeerd (sport) masseuse en zit nu ruim 9 jaar in het vak. In die 9 jaar heb ik genoeg gezien en een hoop ervaringen op gedaan. Ik heb nu inmiddels 6 jaar een mooie studio aan huis. Ik geef massages aan mannen en vrouwen en ook aan stellen. Masseren is bij mij de hoofdzaak en zeker niet een bijzaak.

Een algehele lichaamsmassage heeft echter niets te maken met sex! Bij een algehele lichaamsmassage wordt ook de erogene zone gemasseerd. Wat is de erogene zone? Een erogene zone is een gebied van het menselijk lichaam dat bij aanraking sexsuele gevoelens kan opwekken. De zones kunnen per persoon verschillen. Zo zijn vooral de gebieden rond de geslachtsorganen en anus erogene zones, maar ook de onderbuik en binnenkant van de dijen worden daartoe gerekend. Bij veel mensen gelden dat de tepels eveneens een erogene zone zijn. Door de erogene zone te masseren, krijg je een stroom van energie en tintelingen door je lichaam, dit heeft weer te maken met de tantra.

Wat voor massage geef ik nou precies? Het is een algehele lichaamsmassage, gecombineerd met de benodigde erotiek. ( Een erotische massage) Alle erogene zones worden gemasseerd. De massage wordt afgewisseld doormiddel van stevige technieken en zachte technieken. De zachte technieken ( Tantra) geven een stroom van energie en tintelingen door je lichaam. Door de massage af te wisselen met body-to-body massage is dit een weldaad voor lichaam en geest. Ik geef op een professionele manier de massage en verzoekjes ( fantasieen) behoren niet tot de mogelijkheid. De massage is zeer ontspannend en door de erogene zone te masseren, ook nog eens een hele ontdekkingsreis. De ontlading (stroom van tintelingen door je lijf) is de afsluiter van een heerlijke massage.

Ik ga hetzelfde te werk als de sauna. In de sauna zijn de mensen ook gediplomeerd.

Alleen daar wordt een handdoek over de billen heen gelegd. De masseurs/ masseuses zijn hier alleen wel volledig aangekleed. Ik ben naakt omdat ik anders geen body-2-body massage kan geven. Het is geen uitnodiging om mij overal aan te raken. Het is een algehele lichaamsmassage waarbij je volledig kan ontspannen. Hier hoort geen wisselwerking bij. In de sauna niet, bij mij ook niet.

Wat behoort niet tot de mogelijkheid?

Intiem
– Frans, Grieks en Russisch
– Zoenen
– Mijn erogene zones aanraken
– Samen douchen
– Prostaat massage
– Respectloos praten.

Ik wil niet dat mijn boezem en erogene zone worden aangeraakt tijdens de massage. Ik geniet daar echt niet van en het valt ook niet onder de massage. Jij wordt overal aangeraakt en ik geef de massage. Ik verwacht van je dat je ook echt voor de massage komt en dat is dus voor de ontspanning. Als je voor wat anders komt, dan ben je bij mij niet op het goede adres. Masseren is mijn beroep en daar hou ik me ook mee bezig.

Foto's

[us_gallery ids=”7025,7018,7019,7020,7023,7026,7027,7029,7032,7028″ columns=”5″ img_size=”tnail-1×1″]
Menu